Ac Medikal Mühendislik Makine İnşaat Turizm ve Organizasyon Özel Eğiti M San. Tic. Ltd. Şti. - Zinya Turizm ve Seyahatizmirşubesi

Ac Medikal Mühendislik Makine İnşaat Turizm Ve Organizasyon Özel Eğiti M - Zinya Turizm Ve Seyahatiz

Konak, İzmir

İletişim bilgileri

Adres: 1312 Sok. No:4 Zorer İş Merkezi Kat:1, 102 Mezarlıkbaşı, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 441-4270 ara

Hakkında

Ac Medikal Mühendislik Makine İnşaat Turizm ve Organizasyon Özel Eğiti M - Zinya Turizm ve Seyahatiz: 19.01.2012 tarihinde 1459761 sicil numarası ile İzmir Ticaret Odası'na kayıt olan Ac Medikal Mühendislik Makine İnşaat Turizm ve Organizasyon Özel Eğiti M - Zinya Turizm ve Seyahatiz, halen İzmir'in Konak ilçesinde faaliyet göstermektedir. İşletmenin resmi ünvanı: Ac Medikal Mühendislik Makine İnşaat Turizm ve Organizasyon Özel Eğiti M San. Tic. Ltd. Şti. - Zinya Turizm ve Seyahatizmirşubesi'dir. Kayıtlı olduğu İZTO meslek grubu: 48/B - SEYAHAT ACENTESİ- TUR OPERATÖRÜ VE DİĞER REZERVASYON HİZMETLERİ İLE İLGİLİ FAALİYETLER Ac Medikal Mühendislik Makine İnşaat Turizm ve Organizasyon Özel Eğiti M - Zinya Turizm ve Seyahatiz, İzmir, Konak ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Ac Medi̇kal Mühendi̇sli̇k Maki̇ne İnşaat Turi̇zm ve Organi̇zasyon Özel Eği̇ti̇ M - Zi̇nya Turi̇zm ve Seyahati̇z'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma