A. T. L. Turizm Bilişim Dış Ticaret Limited Şirketi

A. T. L. Turizm Bilişim

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Şirinevler Mah. Mahmutbey Cad. No:14/6 Bahçelievler Büyükdere Cad. Çınarlı Apt. No:77/5 Mecidiyeköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 551-5794 ara

Hakkında

A. T. L. Turizm Bilişim:

A. T. L. Turizm Bilişim Dış Ticaret Limited Şirketi

Konusuyla ilgili yurt içi ve yurt dışında turistik faaliyetler ile ilgili hizmetler yapar. bunlarla ilgili olarak her türlü turistik otel, motel, pansiyon sauna disko, spor salonu . . . . . . . . . işletir geretiğinde satar gerektiğinde kiralar veya kiraya verir, yine mevcut yasallara uymak kaydı ile yap işlet devret modeline uygun bir biçavelesinde yapar işletir ve devreder ve, Faaliyet konusuna giren tüm işlemleri gerçekleştirebilmek için, yurt içinde ve yurt dışında, gayrimenkul malları, ithalat ve ihracat rejiminin müsaade ettiği her türlü emtiaları satın almak, şirket adına tescil ettirmek ve satmak. Alınan gayrimenkulleri inşa ettirmek, gayrimenkulleri ve emtiaları kiraya vermek ve işlettirmek, 3. şahıslardan kiralamak ve işletmek, Faaliyet konusuna giren tüm işlemleri gerçekleştirebilmek için lüzumlu bütün alacak ve borçları iltizam edebilir, şirket faaliyetleri için gerekli adi ve müteselsil kefalet, rehin, ipotek vs. her türlü teminat alabilir, verebilir, bunlar için her türlü kanuni ve hukuki yollara başvurabilir, Faaliyet alanına giren işlerle ilgili olarak her türlü gayrimenkul mallar tasarruf edebilir, kiralayabilir, inşaa ettirebilir, satın alabilir, gerektiğinde satabilir, bunlar üzerinde ipotek koyup kaldırabilir ve diğer haklar tesis edebilir ve 20. 2. 2006 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 478029 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Haziran 2002 tarihinde kuruldu. A. T. L. Turizm Bilişim, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

A. T. L. Turi̇zm Bi̇li̇şi̇m'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi