Ayşenur ve Turan Gıda Kontrol Laboratuvarı Anonim Şirketi

A&T Gıda Laboratuvarı - Ayşenur Ve Turan Gıda Kontrol Laboratuvarı

Bayrampaşa, İstanbul

(1)

İletişim bilgileri

Adres: Kocatepe Mh. Megacenter C 29 Blok 4. Kat: 3-4, Bayrampaşa, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 437-0871 ara

Hakkında

A&T Gıda Laboratuvarı - Ayşenur ve Turan Gıda Kontrol Laboratuvarı:

Ayşenur ve Turan Gıda Kontrol Laboratuvarı Anonim Şirketi

İlgili mevzuat çerçevesinde ilgili mercilerden izin almak kaydıyla gıda kalite kontrol laboratuvarında gıda gıda ile temas eden madde ve malzeme ile yemlerin kalite kontrollerini yapmak ve 6. 5. 2013 tarihinde tescil edilen anonim şirket esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 423936 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Temmuz 1999 tarihinde kuruldu. A&T Gıda Laboratuvarı - Ayşenur ve Turan Gıda Kontrol Laboratuvarı, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan gıda. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.atgidalab.com

A&T Gida Laboratuvari - Ayşenur ve Turan Gida Kontrol Laboratuvari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • gıda
  • laboratuvar
  • gıda
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde A&T Gida Laboratuvari - Ayşenur ve Turan Gida Kontrol Laboratuvari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayın Yetkili, bir besin destek markasının Türkiye temsilcisiyim.Asıl mesleğim eczacılık. Her ithalatımızda mutlaka sizin laboratuvarınıza 1-2 ürünüm analize geliyor. Ancak sizden gelen faturalar diğer lab. ların bir çoğuna göre çok yüksek. Her ithalatımda ortalama 18-20 çeşit ürün olduğu için sizin faturalarınız bana ağır geliyor. Sizlere kendi tercihlerimiz dışında yönlendiriliyor olduğumuz için mi bu kadar acımasız bir fiyat politikası izliyorsunuz bilmiyorum ama benim ricam size müşteri olan bizlerin de çok zor şartlarda bu işi yapmaya çalışıyor olduğumuzu unutmamanız.Her ithalatta aynı ürünleri tekrar takrar analize gönderten bir sistemin içinde olduğumuzu biliyorsunuz. Lütfen fiyatlarınızı size para ödeyen insanlarında zor şartlarda kazanmaya çalıştığını unutmadan belirleyin . Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.