A. S. M. Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi

A. S. M. Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Pazarlama

Ümraniye, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Organize San. Mah. Des San. Sit. Sos. Tes. Alanı Tic. Mrk. 3/16-17 Ümraniye Y. Dudullu Des Sanayi Sitesi 106. Sok. No:2-4 Ümraniye, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 499-1910 ara

Hakkında

A. S. M. Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Pazarlama:

A. S. M. Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi

Her nevi elektrikli ev aletleri alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, pazarlaması, Her nevi kimyevi maddeler, kimyasal ürünler, boya ve boya hammaddeleri, dolgu maddeleri, petrol ürünleri, teflon hammaddeleri, madeni yağlar, kozmetik hammaddeleri, gıda boyaları, plastik hammaddeleri, kauçuk, polipren gibi maddelerin alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, pazarlaması işi ile iştigal etmek. Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili gayrimenkul almak, sahibi bulunduğu gaytrimekulleri kiraya vermek, satmak, sahibi bulunduğu gayrimenkuller üzerinde ipotekler tesis etmek, ipotekleri feketmek. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotekalabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. üçüncü şahıs ve şirketlerden ipotekler alır ve verir, kefalette bulunabilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa, sükna gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirketin amaç ve mevzuunu gerçekleştirmek içi bankalardan ve finans kuruluşlarından, kısa, orta ve uzun vadeli krediler temin edebilir. konuları ile ilgili teşvik tedbirlerinden faydalanabilir. amaç ve konuları çerçevesinde kalmak şartı ile bütün hakları iktisap ve borçları iltizam edebilir ve 02. 07. 2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 266968 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Temmuz 1990 tarihinde kuruldu. A. S. M. Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Pazarlama, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

A. S. M. Endüstri̇yel Ürünler Sanayi̇ ve Ti̇caret Pazarlama'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi