A. G. M. Asansör Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

A. G. M. Asansör Yapı

Pendik, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Atakent Mah. Dicle Cad. No:17 Ümraniye Kavakpınar Mah. Abdi İpekçi Cad. Burçak Sok. No:16 Pendik, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 267-3544 ara

Hakkında

A. G. M. Asansör Yapı:

A. G. M. Asansör Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Her türlü elektrikli veya hidrolik, insan, yük, hasta, araç sakat, v. b. asansörleri, yürüyen merdiven ve yürüyen batlar, panoramik asansörler dış cephe asansörleri, otomatik park sistemleri, teleferik, telesiyej, teleksi, raylı raysız tüm taşıma ve nakil sistemleri ve araçlarının ve bunlarla ilgili her türlü malzeme, alet, yedek parça, makina ve aksesuarlarının imalatı, montajı, tesisi, revizyonu, teknik bakım hizmetleri ve onarımını yapmak, işletmeye almak ve işletmek. Konusunu gerçekleştirmek için 634 sayılı Kat mülkiyeti Kanunu'nun ilgili hükümlerine binaen kat irtifakı kurmak, irtifak tesisi sırasında dilediği bağımsız bölümü dilediği arsa payı üzerinden dilediği bedel ve şartlarla dilediği kişi veya kuruluşlar lehine tescil ettirmek, şirkete ait gayrimenkulleri dilediği bedel ve şartlarla da dilediği kişi veya kuruluşlar lehine ipotekler vaz etmek ve kabul etmek. Konusuyla ilgili olarak gayrimenkul, arsa arazi, bina ve tesisleri almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek, inşa etmek ve ettirmek gayrimenkuller üzerinde leh ve aleyhte ipotek vermek ve varolan ipotekleri kaldırmak. Şirket lüzumlu görülecek menkul ve gayrımenkul malları iktisap edebilir, satabilir, başkasından kiralayabilir, yahut kiraya verebilir alacaklarına karşılık rehin veya ipotek alabilir. Bu ipoteklerin terkini talep edebilir, kanunun tayin ettiği çerçeve dahilinde her türlü teminat verebilir, özellikle mal varlığına dahil menkul ve gayrimenkuller üzerinde alacakları lehine veya üçüncü şahıslar lehine rehin veya ipotek tesis edebilir, kefil olabilir, şirket menkul ve gayrimenkulleri üzerinde intifa, irtifak ve sükna hakları ve medeni kanun hükümleri gereğince ayni ve gayrimaddi haklarla ilgili her çeşit iltizam ve tasarrufi işlemler yapabilir. Şirket amacına ulaşabilmesi için gayrımenkuller ve nakil vasıtalar kiralayabilir, bu gayrımenkul ve nakil vasıtaları devredebilir, ipotek edebilir, rehin edebilir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 417932 sicil no ile kayıtlı firma, 12 Nisan 1999 tarihinde kuruldu. A. G. M. Asansör Yapı, İstanbul, Pendik ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

A. G. M. Asansör Yapi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi