Süpermarket

A.101

Konyaaltı, Antalya
A.101

10 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: Çakırlar, Fatih Cd. No:3, 07070 Konyaaltı/Antalya Haritayol tarifi

Telefon: +90 (242) 425-2423 ara

Hakkında

A.101: A101 Antalya Bölge Müdürlüğü Antalya, Serik ilçesinde firma, genel müdürlük, market, gıda. A.101, Antalya, Konyaaltı ilçesinde yer alan süpermarket. Bu mekan toplam 10 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.a101.com.tr

A.101'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde A.101'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

SAYIN yetkikli herşeşden önce ilkeli bilgili müşteri memnuniyeti için özverili çalışmalarınızdan dolayı BAŞTA. A.101 SAHBİ AYDIN ÖRME BEYE Yönetim çalışanlarına ayerıca bizleri güler yüz ve samimi karşıladıkları için şahsınızda maraket çalışanlarınana teşekkürü bir borç bilirim.son zamanlarda marketinizin ürün kalitesini iyileştirmeniz ve çeşitli eşyalarıda katmanız çok iyi olmuştur.ben ALANYADA.OTO GAR MAĞZANIZIN MÜŞTERİSİYİM 100.M ilerimde bim mağzası -150.m şok.mağ.ve 50.m yakın carfur mağ.500.m.migros.mağ var ama ben sizi tercih ediyorum kaliteyi yakaladınız.sağ olun yalnız ben şikayet değil ama sizin bilmeniz için bir konu yu yazacam.bu karışık sabunlarınız var bir kartonda örneğin 25.adet zeytin.ballı .tarçınlı KAYISILI. AMA tahmini 1 .aydır kayısı sabunu yok.sizler para veriyorsunuz kartonlara bakın hepsinde 3.dörder olması lazım ama kayısı yok.market müdürüne selami beye ve orada çalışan müd.yar.eda hanım-- m.ali .ve samet bey e soruyorum.yok yok daha önce yine aynı sıkıntı olmuştu.o zaman ismini hatırlaya bil diğim kadar bölge müd..DEVRİM .bey otogar mağzanıza sormuş doğru açtığımız kartanlardada yok .diyor mağza müd. benim yanımda açtı bak abi yenisinde de yok .ve .1.karton kayısı sabunu göndermişti mağzaya ben 7 .adet almıştım hatırlıyorum. lütfen ürünü kısa zamanda ALANYA-OTOGAR .A.101. ulaştırın orada çok sevdiğim çalışanlarda benden kurtulsun.ama bu bir gerçek çalışan larınız pırlanta gibi.ve sizlere bol satışlar diler ALLAHA EMANET OLUNUZ.saygılarımla ----İsmail FİDAN.TEL 0532 3732277.ALANYA.


ben burdurda bir şübenizde çalışmaktayım işimden memnunum ama bs yuzunden işi bırakabilirim sebebi ise kırıcı bir üsluba sahip havalı ve herkese bağıran birisi böyle bi adam gereği sizin bi araştırın kaç personel bıraktı normal mi anormal mi diye


merhaba evrenseki türızm beldesi ana caddesi üzeri bulunan sıfır insaat bitmiştir dükkanlarımız hazırdır 300 metrekare uygun görülse a 101 kiraya verilebilir irtibatiçin tlf 05432271967 orhan topaca


ben antalya portakal cicegi magazanızın önünden gecerken dökülen ve silenmeyen yag yüzünden sırt üstü düştüm ve ben bel fıtıgından ameliyatlıyım.inanılmaz bir ağrım var sayenizde teşekkür ederim.!!