Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi

A-101

Üsküdar, İstanbul
A-101

59 kişiden %76'si beğendi (3.8)

İletişim bilgileri

Adres: Beylerbeyi, Beylerbeyi Çamlıca Cd. No:111, 34676 Üsküdar/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 633-2500 ara

Hakkında

A-101:

Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi


İstanbul Ticaret Odası'na 661036 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. A-101, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan süpermarket. Bu mekan toplam 59 oy üzerinden 3.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.a101.com.tr

A-101'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde A-101'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Ben Erzurum Kurtuluş Mahallesi Endüstri caddesinde bulunan mağazanın mülk sahibiyim.
Ben daha önce marketcilik yaptım. Benim yanıma BİM gelince düğün salonuna çevirdim.
A101 den işden ayrılan Fevzi Bey bu yeri bize verirmisin dedi olur veririm.
işyerini 8.ayda teslim ettim. Bana 10. ayda para ödediler hadi sustum. Depo yerini 700.00 ben karo yaptırıyordum,onlar yaptırmış benden 2.970.00 tele hesaptan kestiler. Buna da ses çıkarmadık.
Mağazada personel ilk açıldığından 15.gün sonra mağazaya bakmadılar,bayan personel çalıştırın dedik çalıştırmadılar. Mağazanın cürosu düştü Mağaza sorumlularından Taşkın Bey geldi cüro düşük kirayı 500.tl düşürelim Taşkın Beye dedim siz işinizi takip etmiyorsanız,personel işine bakmıyorsa bunun cezasını kira sahibi mi çekecek ne ise benden ayda 500.00 tl kestiler.
Mağazada: indirimde olan ürünleri müşteriye vermeyip bakkal markete toptan satıyorlar. BİM kağıtları geri dönüşüm alıyor,tasaruf ediyor sizde yapın. Sütlük dolaplarına ŞOK un yaptırdığı gibi kapak yaptırın. elektrikten tasarruf edin. Sizin Erzurum da ki sorumlu müdürleriniz bizim kadar A101 için çalışmıyor. Biz sosyal medyada paylaşıyor,akrabalara öneriyoruz çünkü biz kendimizin görüyoruz.
15 gün önce Taşkın Bey bana telefon etti. Bizde hediye çekleri var sana verelim kiradan düşelim sende fakirlere sadaka dağıt bende zaten paramı kestiniz benim sadaka ma siz neden karışıyorsunuz. Benim 07/04/2018 de yatacak olan kiramı daha yatırmadılar.Muhasebeye telefon ettim 22/04/2018 yatacak erken istiyorsanız Taşkın Beyi arayın.Taşkın Beyi 0 537 853 88 36 numaralı telefonda defalarca arama rağmen cevap vermedi.
Biz işimizi A101 e güvenerek terk ettik.Evet size güvenerek okumadan sözleşmeyi imzaladık, Bizde bir söz var 'Sütün ağzı açık ise kedinin merhametine ne demeli'
Bu yazım umarım yetkili yerlere ulaşır,ulaşmaz ise sürekli takip edeceğimden emin olabilirsiniz.


Mehmet Yağcı
05327476501
EndAüstri Cad. No:104
Erzurum


İLGİLİ YETKİLİ, GERÇEKTEN VERMİŞ OLDUĞUNUZ HİZMETİ İLGİYİ VE ALAKAYI TAKTİR ETMEKTEYİM.
6-8 AY EVVEL SATIN ALAMADIĞIM ÜRÜNÜ 20.GÜN ÖNCE TARAFINIZA YAZIP İSTEKTE BULUNMUŞTUM.
BU SÜRE İÇERSİN DE GENEL MERKEZİNİZ DEN ÜRÜNÜN TEDARİK EDİLİP İKAMETGAH BULUNDUĞUM EN YAKIN A101 MAĞAZASINA GÖNDERİLDİĞİ TELEFONU ALDIM.GERÇEKTEN ÇOK SEVİNDİM VE ÜRÜNÜ GİDİP ALDIM.
İLGİLENEN KİŞİLERE SEVGİMİ SAYGILARIMI SUNARIM. TEŞEKKÜRLER.
MENGÜÇ TOKCAN
(532)611 23 19
Mail:[email protected].


beylikdüzü MEGAKENT A 101 marketten alışveriş yapıyorum..bim den ve şokmarketlerden toplu alışverişler yapıyorumdum..ama sizin bu bölgedeki mağazınızda SİNEM TAŞÇI mağaza müdürü olan arkadaşın güler yüzü samimi davranışı hoşuma gitti ve alışverişlerimi burdan yapıyorum..benim için güler yüz samimiyet çok önemlidir ve okul toptan alışverişerimi bu mağazadan yapmaya karar verdim..çünkü hiç bir isteğime itiraz etmiyor ve tüm alışverişlerimi hazırlıyor..kendisine çok teşekkür ediyorum..ve bu tarz elamanlarınızın artmasını canı gönülden istiyorum..
ÖZEL DÖRT MEVSİM GELİŞİM ANAOKULU KURUCUSU
EĞİTİM DANIŞMANI
ZÜBEYDE BAĞLAN
05532951975


YÖNETİCİ NASIL OLMALIDIR?
Çalışma ortamında huzuru sağlayıp,mutluluğu ve verimliliği artırmak iyi bir yönetici görevleri arasındadır.Yönetici olarak çalıştığım yıllar içersinde kendimi geliştirdiğim olmaz ise olmaz 5 çalışma prensibim vardır.
ELEŞTİREL DÜŞÜNCE YAPISINA SAHİBİM;karar vermeden önce bilgiden emim olur,bu süreçte analiz yapar ve doğru sonuca ulaşmak için mantığımı kullanırım.
PERSONELİMİ DİNLERİM;personelime ulaşılabilir olarak,onların sorunlarını projelerini birebir dinleyerek sorunlarını çözümlemede yardımcı olurum.
ZAMANIMI DOĞRU ŞEKİLDE YÖNETİRİM;günlük çalışma programımı yaparak zamanımı iyi kullanırım.bu da beni doğru zamanda doğru yerde olmamı sağlar.
HEDEFLERİMİ ÖNCEDEN PLANLARIM;yöneticiler planlı olmalı ilkesine dayanarak,öncelikle hedeflerimi belirler(günlük,haftalık ve aylık olarak)hedefe ulaşma yolunda yaşanabilecek engelleri öngörüp bunları aşmak için gereken sratejileri belirlerim.
ÇALIŞANLARIMIN MOTİVASYONUNU SAĞLAMAK;ekip üyelerime yakın olarak ,onların kendilerini iyi hissetmelerini sağlar personelimden en yüksek verimi almaya çalışırım.
F&B müdürü görevini icra ederken başımdan geçen bir anıyı sizinle paylaşmak isterim.Görevini çok iyi yapan,misafirler tarafından devamlı teşekkür alan,arkadaşları tarafından da çok sevilen garson personelim vardı.Bu personelimin artık şef olacak konuma geldiğini düşünerek sorumluluk verdik.Bundan sonraki süreçte işini yapamayan.agresif,stresli,arkadaşları tarafından da dışlanmaya başlayan bir personel imajı sergiledi ,buda bize şunu göstermiş oldu;İşini ne kadar iyi yaparsan yap eğer liderlik vasfın yoksa yönetici olamazsın.Bu vasfında insanın içinde özel bir yetenek olarak doğuşdan geldiğini düşünüyorum.
Devamlı ofisde oturan hantal bir yönetici olmamamla birlikte, daha önce çalıştığım satış pazarama firmasının şube müdürlüğü görevimde sahada aktif rol oynayan birebir personelimle birlikte sahada satışa katılan hemde sahada personelimi denetleyen Muğlanın ilçelerine ,köylerine ,mahallerine kadar kapı kapı tanıtım çalışmasına destek olurdum.Buda beni Muğla bölgesini tanımamı ve hakim kılmamı sağladı.Eğerki muğla bölgesinde yönetici arayışınız var ise bu göreve talip olmakla birlikte başaralı olacağıma canı gönülden inanıyorum.
Bu çerçevede deneyimli iyi bir yönetici olmakla birlikte adaptasyon süresini kısa sürede aşar bu iş benim tamam dedikden sonra BAŞARAMIYACAĞIM hiçbir iş yoktur.

Siz sayın yetkili bu talebime istinaden cevabınızı olumlu yada olumsuz olarak dönüş yapmanızı rica eder iyi çalışmalar dilerim…
Murat ilker akıllı irtibat telefon:05452807123-05462807123


BEN ÜSKÜDARDA OTURUYORUM GENELLİKLE ALIŞVERİŞLERİMİ A 101 DEN YAPIYORUM VE BUGÜNE KADAR YAKLAŞIK 150 ŞUBEDEN AYRI AYRI MALZEMELER ALDIM VE BAZI EKSİKLİKLER DİKKATİMİ ÇEKTİ VE BUNLARDA KALİTE BAKIMINDAN ALT SINIF MARKETLERİN YAPACAĞI ŞEYLER BEN ÖZEL SEKTÖRDE KALİTE KONTROL SORUMLUSUYUM SİZİNLE ÇALIŞMAK İSTİYORUM VE KALİTEYİ ÖN PLANA ÇIKARIP SATIŞLARI YÜKSELTMEK İSTİYORUM BANA BUNUN İÇİN DÖNÜŞ YAPARSANIZ SEVİNİRİM . SİZİNLE ÇALIŞMAK İSTERİM.
TEL: 537 869 87 05


ESKİŞEHİR SÜMER MAHALLESİ EVLİYGİL SOKAK NO 42'DE İNŞAATINA BAŞLAYACAĞIM İŞYERİM 180 M2 ZEMİM 180 M2 BODRUMU OLAN İŞYERİ KİRAYA VERMEYİ DÜŞÜNÜYOM İLGELİRNESİNİZ 5555998141


Almış olduğum ürün 3 iş günü geçtiyi için kabul edilmemiştir ürünün fişi vardır ambalajı açılmamış tır mağaza görevlisi kabul etmemiştir


İZMİR PBAŞINDA 249 M2 DÜKKAN...184 M2 DEPOSU OLAN TOPLAM 434 M2 DÜKKANIM KİRALIKTIR.İRTİBAT ALİ TEKİN 05326631596


firma itibarını ilgilendiren çok önemli bir şikayetle ilgili acill a 101 genel müdürlükten biriyle görüşmem gerekiyor.5445928124 aytekin tezcan.


BENİM BİR DÜKKANIM VAR 220 METREKARE ÇAPINDA KİRALIK VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ İLGİLENİRSENİZ İRTİBAT TEL:05322549250 HASAN SEVEN DÜKKANIN YERİ : KARŞIYAKA MAHALLESİ 29 CADDE NO:85