askeri tesis

3. Hava İstihkam İnşaat Tabur Komuntanlığı

Etimesgut, Ankara

4 kişiden %40'si beğendi (2)

İletişim bilgileri

Adres: 11. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı, Etimesgut, 06790 Erler, Ankara, Türkiye Haritayol tarifi

Hakkında

3. Hava İstihkam İnşaat Tabur Komuntanlığı: 3. Hava İstihkam İnşaat Tabur Komuntanlığı Ankara, Etimesgut ilçesinde askeri tesis. 3. Hava İstihkam İnşaat Tabur Komuntanlığı, Ankara, Etimesgut ilçesinde yer alan askeri tesis. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

3. Hava İsti̇hkam İnşaat Tabur Komuntanliği'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • askeri tesis

Konum

Bu bölümde 3. Hava İsti̇hkam İnşaat Tabur Komuntanliği'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

başlangıçta ankara etimesgut olması gözünüzü korkutabilir ancak emin olun askerlik heryerde askerlik ve bence ankarada rahat askerlik yapabileceğiniz tek yer olduğunu söyleyebilirm. çok farklı insanlarla bir arada oluyosunuz ama emin olun ordada öyle güzel arkadaşlıklarınız olcakki inşaat taburunda oluşunuz hiç umrunuzda olmıcak zorlukları yokmu tabiki var ama en azından şunu düşünün çarşı iznine çıktığınızda kızılay 15 dk ve merkezi yerdesiniz cadde üstünde yer alıyo istanbul yolu üzerinde metro avm nin karşısında... doğuda çoğu arkadaşımız emin olun çok daha şartlarla askerlik yapıyo neden bunu yazıyorum çünkü bende giderken çok araştırdım ancak kayda değer bişiy bulamamıştım o yüzden yazıyorum gönlünüz rahat olsun kısa dönemler biraz daha olsun daha rahat eder ama sorumlulukları diğer askerlerden fazladır. Şimdiden hayırlı tezkereler :D


mrblarbenmuhammetcetin26yaşındayım bendeetimezguktaeskerdim 05345242825


mrblarbenmuhammetcetin26yaşındayım bendeetimezguktaeskerdim 05345242825


slm kiler var burada nasıl bır yer bilşgi vermek isteyen