212 İstanbul Power Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi - Edip Uluslararası Gayrimenkul ve Turizm A.Ş

212 İstanbul Alışveriş Merkezi

Bağcılar, İstanbul

7 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Mahmutbey Merkez Mh. Taşocağı Caddesi, No: 5, 212 Avm, Pk: 34217, Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: 444-4212 ara

Hakkında

212 İstanbul Alışveriş Merkezi:
212 İstanbul Power Outlet AVM, 70 yılı aşan geçmişi ve tecrübesi ile Türkiye'nin örnek gruplarından olan Akın Holding çatısı altında 2006 yılında kurulan Edip Uluslararası Gayrimenkul ve Turizm A. Ş. , bünyesinde yer almaktadır. 212 İstanbul Power Outlet, Türkiye’ye yeni gelmek isteyen yabancı markalar ve köklü yerli markaları bünyesinde barındırarak, sektörün gücünü aynı çatı altında tüketiciye ulaştırmayı hedefliyor. Batısında; Bağcılar, Bayrampaşa, Güngören ve Fatih, Doğusunda; Halkalı, Küçük Çekmece, Bahçeşehir, Kuzeyinde Esenler, Başak Şehir, Güneyinde; Bahçelievler ve Marmara Denizine kadar olan tüm yerleşime hizmet alanında bulunduran 212 Istanbul Power Outlet, Türkiye’ nin ilk Power Outlet konseptinde hizmet verecek Alışveriş Merkezi olma özelliği ile de bölgeye öncülük ediyor. 212 İstanbul Power Outlet her gelir seviyesinden, her sosyal statüden birey ve ailelerin sosyalleşme, eğlenme ve alışveriş gereksinimlerinin pek çoğunu giderebilecekleri bir çekim merkezi olmayı hedefliyor. İstanbul’un en büyük Power Outlet’ i 212 İstanbul Power Outlet, teraslı restaurant alanları, çatısında yer alacak açık sosyal alanları ile her türlü aktiviteye ev sahipliği yapma kapasitesine sahip. 212 Istanbul Power Outlet, metrekareye en fazla park alanı yaratan AVM olarak şehir merkezindeki AVM’lerde yaşanan trafik ve park sorunu yapıcı yaklaşımı çözüyor. 3300 araç kapasiteli otoparkı ile ziyaretçilerini trafik sorunundan uzak tutmayı başarıyor. 2011 yılında 212 Istanbul Power Outlet’e direkt olarak gerçekleşecek olan Metro bağlantısı ile ulaşım çok daha kolaylaşak. 212 İstanbul Alışveriş Merkezi, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan alışveriş merkezi. Bu mekan toplam 7 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.212istanbul.com

212 İstanbul Alişveri̇ş Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • alışveriş merkezi
  • avm
  • alışveriş

Konum

Bu bölümde 212 İstanbul Alişveri̇ş Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

merhaba...Ben klasık piyano calıyorum AVM bunyesınde klasık piyanoyla dınleti muzıgı dusunursenız 0535 370 52 33 den bana ulasabilirsiniz..


biz petshop a ingiliz kedimizi verdik ewde bakamadığımız için ve GÜLNÜR OLTU isimi hanımla konuşurken kedimi vereceğiniz kişi geldiğinde bizi çağırın görüşmek istiyoruz dedik (onlara güvenerek ) hatta adımızı da aldı ama nedense verdiğimiz gun kedimi yani bulutu satmışlar bunu biz de ypabilirdik ama biz daha güvenilir olduğunu düşündüğümüz için verdik bi geliyoruz petshopa 02.12.2013 tarihinde yani bir gün sonra satmışlar çook sinirliğim onlar bulutu bir hayvan olarak gorsede o bizim değerlimiz lutfennnn gerekeni yapın !!!!! .


orası çok büyük ve çok güzel bir yer


ben daha görmedim ama gelecem indirimler ne zamana kadar sürecek merakla bekliyorum ben sakarya da oturuyorum


şirinevlerden hangi araça binmem gerek


BU GÜN İLK DEFA GİDİCEM ARKADASLAR COK MET ETTİ COK BÜYÜK DEDİLER AMA BU GÜN GİDİNCE BAKICAZ İNSALLAH EĞLENİRİZ


212 İstanbul'da yemek katında Çıtır Usta'ya mutlaka uğrayın. 3 kere gittim. Tüm çalışanları güler yüzlü ve çok efendi. Fiyatları makul ve sigara içenler için ekleyim terasları var. Yemek olarak Sadrazam Sofrası'nı tavsiye ederim. Bu yemek bir tepsi dolusu karışık bir kebap. 2-3 kişilik yalnız fiyatıda 32 TL idi sanırım.