1a Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi

1a Grup Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık

Gaziosmanpaşa, İstanbul

(1)

İletişim bilgileri

Adres: Karadeniz Mh. Eski Edirne Asfaltı Cd. Venezia Mega Center Office J Blok No:408 D.: 66, Gaziosmanpaşa/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 438-4266 ara

Hakkında

1a Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık:

1a Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi

Yürürlükteki mevzuat hükümleri çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kuruluşlara ait gayrimenkullerin, gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belli bir tarihteki muhtemel değerinin bağımsız ve tarafsız olarak, bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği, piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartlar çerçevesinde takdir edilmesi konusunda değerleme raporları hazırlamak ve gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak . . . . . ve 9. 3. 2011 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 753293 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Kasım 2010 tarihinde kuruldu. 1a Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık, İstanbul, Gaziosmanpaşa ilçesinde yer alan gayrimenkul değerleme uzmanı. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: 1aggd.com

1A Grup Gayri̇menkul Değerleme ve Danişmanlik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Gayrimenkul Değerleme Uzmanı

Konum

Bu bölümde 1A Grup Gayri̇menkul Değerleme ve Danişmanlik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.